Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا حسین طاهباز توکلی روز چهارشنبه در همایش استانی سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در استانداری سیستان و بلوچستان اظهار داشت: سامانه ستاد بزرگترین، پیچیده ترین و علمی ترین نرم افزاریست که تاکنون در ایران توسعه پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه طراحی این سامانه از سال 88 آغاز شد، ادامه داد: این سامانه در نوع خود بزرگترین طرحی است که توسط متخصصان داخلی در کشور تهیه و تولید شده و برای 200 نفر از نخبگان ایرانی فرصت اشتغال ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر پروژه سامانه ستاد تصریح کرد: این نوع سامانه در تمامی کشورهای صنعتی پیشرفته به عنوان ابزاری برای پیشرفت و توسعه پایدار وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه کارکرد اصلی این سامانه شفاف سازی نظام تامین و تدارکات الکترونیکی دولت است، خاطر نشان کرد: تمامی معاملات دولتی شامل خریدهای جزیی و متوسط، مناقصه و مزایده ها را می توان از طریق سامانه ستاد انجام داد.
توکلی ادامه داد: هزینه تولید نرم افزار این سامانه در دنیا 100 میلیون دلار است اما در ایران از نظر نرم افزاری این سامانه 80 میلیارد تومان هزینه داشته است.
وی با بیان اینکه این سامانه ملی مطابق با آخرین روش ها و تکنولوژی های روز دنیاست، افزود: با استفاده از این سامانه شفاف سالانه 20 هزار میلیارد تومان در هزینه های دولت صرفه جویی می شود.
مدیر پروژه سامانه ستاد تصریح کرد: از زمان راه اندازی این سامانه در ایران تاکنون 600 هزار معامله دولتی با اعتبار 50 هزار میلیارد تومان از این طریق انجام شده این در حالیست که این سامانه می تواند حدود 200 هزار میلیارد تومان معاملات دولتی را پوشش دهد.
وی خاطر نشان کرد: هم اینک 25 درصد دستگاه های اجرایی از این سامانه استفاده می کنند اما سرعت رشد استفاده از آن در حال افزایش است به طوری که هر سال تعداد استفاده کنندگان چهار برابر افزایش می یابد.
توکلی عملکرد دستگاه های اجرایی سیستان و بلوچستان در استفاده از این سامانه را ضعیف دانست و گفت: به منظور افزایش استفاده کنندگان از سامانه ستاد در این استان برای تامین کنندگان تخفیف 90 درصدی و همچنین آموزش رایگان درنظر گرفته شده است.
به گزارش ایرنا سامانه ستاد، سامانه ‌ای دولتی تحت نظارت وزارت صنعت، معدن و تجارت است و تمام سازمان ‌ها و دستگاه‌ های دولتی طبق تبصره 5 ماده 169 قانون مالیات ‌های مستقیم موظف و مکلف شده ‌اند همه خریدها، مناقصه ‌ها و مزایده ‌های خود را از طریق این سامانه انجام دهند و معاملات خود را در آن ثبت کنند.
هدف اصلی از راه ‌اندازی این سامانه ملی تلاش دولت برای شفافیت بیشتر مخارج، هزینه‌ها و خرید و دریافت خدمات و محصولات بهتر است.
9908**3213
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها دستگاه های اجرایی دستگاه های دولتی قانون مزایده وزارت صنعت معدن و تجارت جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۰۵۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تأمین مالی با حضور وزیر اقتصاد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ صبح امروز آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تأمین مالی با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی برگزار می‌شود.
برای حل ریشه‌ای مشکل تورم و به طور مشخص کاهش سرعت رشد نقدینگی، برنامه‌های مستمر و بلندمدتی توسط دولت سیزدهم و وزارت اقتصاد در نظر گرفته شده است؛ خدمت نوین برات الکترونیکی زنجیره تامین، یکی از این برنامه‌ها بوده است.
برات الکترونیک، نسخه به روز شده‌ای از ابزار شناخته شده‌ی برات است که سابقه‌ای طولانی (چند هزار ساله) در اقتصاد ایران و جهان دارد. در برات الکترونیک ویژه زنجیره تامین، علاوه بر تمام ویژگی‌هایی که برات (الکترونیکی) دارد، همواره شخص بدهکار (برات گیر) بانک است. یعنی بانک متعهد پرداخت پولی است که در سررسید به دارنده‌ی برات پرداخت می‌شود. به خاطر الکترونیکی شدن زیرساخت انتشار برات، تمامی فرآیند‌های صدور، انتقال، تنزیل و تسویه برات به شیوه‌ی الکترونیکی انجام می‌شود. موضوعی که علاوه بر تسهیل فرآیندها، سرعت و دقت انجام تراکنش‌ها را افزایش می‌دهد.
 
سامانه سفته و برات الکترونیک وزارت اقتصاد از بهمن ماه سال ۱۴۰۰ شروع به کار کرده است. تا امروز تعداد ۱۷ بانک برای صدور سفته و برات الکترونیک به این سامانه متصل شده‌اند.
 آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تأمین مالی امروز شنبه ۸ اردیبهشت ماه با حضور دکتر خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • ثبت عملکرد دستگاهها برای برگزاری کنگره شهدا در سامانه دولت
  • اسلامی: نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • شروع طوفانی معاملات برق؛ جهش ۶۸۴ میلیارد ریالی در بورس انرژی
  • ۱۱۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است / استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • رقابت ۹۰ نفر برای ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس دوازدهم /خبر ستاد انتخابات درباره تعرفه ها
  • استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تأمین مالی با حضور وزیر اقتصاد
  • اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا