Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@20:19:24 GMT

پیشتازی فارس در معاملات الکترونیکی

تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۴۸۷۰۳

پیشتازی فارس در معاملات الکترونیکی

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز،  رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس در کارگاه آموزشی بررسی نقش، جایگاه و مزایای به‌کارگیری تدارکات الکترونیکی در چگونگی فرایند انجام معاملات، گفت: بر اساس بخشنامه‌های دولت، دستگاه‌های اجرایی موظف هستند، تمامی معاملات خود اعم از خرید جزئی و متوسط، مناقصه و مزایده را از طریق سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمید رضا ایزدی افزود: این سامانه با هدف اجرای اقتصاد مقاومتی، شفافیت مالی، مبارزه با فساد و هرگونه رانت خواری، برقرای محیط رقابت پذیر سالم و کاهش هزینه‌ها راه اندازی شده است.

او اظهار داشت: با توجه به اهمیت این سامانه در انجام معاملات با رویکرد مکانیزه شدن روند خرید دستگاه‌های اجرایی و تسریع در فرایند انجام مناقصه‌ها و مزایده‌ها در این کارگاه مورد بحث و بررسی و آموزش قرار گرفت.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس گفت: در این سامانه صرفاً کالا‌های دارای کد قابل عرضه است و تأمین کنندگان بایستی قبل از عضویت در سامانه نسبت به اخذ ایران کد برای کالا‌های قابل ارائه خود اقدام کنند.

ایزدی اضافه کرد: تاکنون حدود ۴۰۵ دستگاه اجرائی، حدود ۶ هزار تامین کننده و مناقصه گر و ۲ هزار و ۱۰۰ مزایده گر در سامانه ثبت نام نهایی کرده اند که از این لحاظ فارس در رده دوم کشور بعد از تهران قرار دارد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس با تاکید بر اینکه ثبت الکترونیک معاملات در بستر وب با کالای قاچاق مقابله می‌کند، افزود: این سامانه کمک می‌کند تا تمام معاملات دولتی و تدارکات به‌صورت الکترونیک درج شود و مواردی مانند مناقصه‌ها، مزایده‌ها و خرید‌های جزئی سازمانی در یک سامانه الکترونیکی ثبت شود.

کارگاه آموزشی سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) برای فراگیری مجدد کارپردازان و کاربران سامانه ستاد در شیراز برگزار شد.
انتهای پیام/م

برگزاری کارگاه آموزشی سامانه تدارکات الکترونیکی دولت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت و معدن اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۴۸۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل ۳۲ درصد مجوزهای کاغذی به الکترونیکی در لرستان

ایسنا/لرستان مدیرکل امور اقتصاد و دارایی لرستان گفت: ۳۲ درصد از مجوزهای قدیمی کاغذی استان با کمک دستگاه‌ها تبدیل به مجوز الکترونیکی شده‌اند.

علی محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: فعالان اقتصادی لرستان که جواز کسب یا هرگونه مدرک قدیمی و کاغذی دارند تا ۲۶ اردیبهشت فرصت دارند آن را به الکترونیکی تبدیل کرده و شناسه یکتا دریافت کنند.

وی با بیان اینکه ۶۶ هزار و ۵۲۵ مورد مجوز کاغذی در لرستان صادر شده است، خاطرنشان کرد: در صورتی‌که مجوزها الکترونیکی نشوند باطل می شوند و فرد فاقد مجوز لازم برای ادامه فعالیت شناخته می‌شود.

محمدی بیان کرد: بعد از این مهلت مجوزی قانونی است که دارای شناسه یکتا باشد و ارائه خدمات دولتی هم منوط به داشتن مجوز الکترونیکی است و هرگونه تمدید، توسعه و تبدیل مجوزها به صورت الکترونیکی خواهد بود.

او با بیان اینکه از آبان ۱۴۰۲ حدود ۲۱ هزار مجوز کسب و کار کاغذی در لرستان شناسه یکتا گرفته‌اند، افزود: کسانی که نمی‌توانند این کار را خود انجام دهند میز خدمت مرکز ملی کسب و کار در اصناف برقرار است.

مدیرکل اقتصاد و دارایی لرستان ادامه داد: ۳۲ درصد مجوزهای قدیمی و کاغذی استان با کمک دستگاه‌های اجرایی که پای کار آمده‌اند به الکترونیکی تبدیل شده‌اند.

محمدی اضافه کرد: هدف از ایجاد درگاه ملی مجوزها ایجاد شرایط مساوی برای همه هموطنان و فعالان اقتصادی و حذف امضاهای طلایی است.

وی ادامه داد: شفاف سازی در انجام فرآیندها و صرفه‌جویی در زمان وهزینه‌ها ، تسهیل مدارک مورد نیاز و تسریع در صدور مجوزهای کسب و کار از دیگر مزایای این درگاه است.

این مسئول یادآور شد: صاحبان کسب و کار برای انجام این کار باید به درگاه ملی مجوز ها به نشانیhttp://mojavez.ir  مراجعه کنند، ضمن این که داشتن شماره پشت کارت ملی، شماره جواز کسب و کار و کد پستی محل کسب و کار برای فرایند الکترونیکی شدن الزامی است و این فرآیند در کوتاه‌ترین زمان ممکن و به صورت رایگان قابل انجام است. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طرح کالابرگ ادامه می یابد؟
  • شروع طوفانی معاملات برق؛ جهش ۶۸۴ میلیارد ریالی در بورس انرژی
  • بورس و مرکز مبادله؛ ۲ نهاد با شرح وظایف کاملا متفاوت
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات مهندسی
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • تامین سبد غذایی مردم با رویکردی عقلانی
  • رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تأمین مالی با حضور وزیر اقتصاد
  • اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • تبدیل ۳۲ درصد مجوزهای کاغذی به الکترونیکی در لرستان